JO VUODESTA 1927

Syyspäivät olivat vuonna 2022 osa kristillisten koulujen koulutuspäivää. SKOL piti tapahtumassa teemakanavaa, jossa pohdittiin, mitä tarkoittaa kristillinen kasvatus ja mitä on kasvattaa kristilliseltä arvopohjalta. Seuraavia Syyspäiviä odottaen!

Tule tutustumaan SKOL:n toimintaan

Olemme mukana Kansanlähetyspäivillä 7.–9.7.2023 Ryttylässä! Tule käymään moikkaamassa meitä esittelypöydän luona ja kuulemaan lisää SKOL:n toiminnasta viikonlopun ajan.

Kristillisen kasvatuksen konferenssi

Tervetuloa innostumaan ja virvoittumaan sekä aloittamaan uusi lukuvuosi Kristillisen kasvatuksen konferenssiin! Konferenssi jatkaa kristillisen kasvatuksen kesäkurssien perinnettä. Mukana on ajankohtaisia aiheita ja aina yhtä puhutteleva perusteemoja. Tarjoamme evästä tulevaan lukuvuoteen niin opettajille, varhaiskasvattajille sekä luokkaohjaajille ja muulle henkilökunnalle unohtamatta sitä, että kaikki aikuiset olemme kasvattajia omalla paikallamme.

Juurille vahvistamaan perustuksia

Konferenssin teema “Näitä aikoja varten” on osoitettu meille jokaiselle.

Konferenssissa puhujina ovat mm. kristillisen pedagogiikan ja kasvatuksen professori David I. Smith sekä opettaja, kirjailija ja terapeutti Elli Meklin.

SKOL:n edustajat ovat mukana konferenssista, josta lisätietoja linkin takana: https://www.kristillinenkoulu.fi/koulutus

Hallitus uudelle lukuvuodelle

Suomen kristillinen opettajaliitto sai uuden hallituksen syksyn 2022 vuosikokouksessa. Toimintaa jatketaan esimerkiksi julkaisemalla Oksa-lehteä. Tule mukaan tukemaan kristillisen opettajaliiton toimintaa liittymällä jäseneksi! Voit lähettää yhdistykselle viestiä skol@skol.fi tai pyytää Oksa-lehden näytenumeron oksa@skol.fi

© Suomen Kristillinen opettajaliitto ry 2023