JO VUODESTA 1927

Syyspäivät tulee taas! 

SKOL:n Syyspäivät 2021 järjestetään Porvoossa lauantaina 30.10. klo 14–17. Syyspäiville on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. 

Syyspäivät on syksyisin (lokakuussa) kristillisen opettajaliiton järjestämä tapahtuma, joka on avoin kaikille kasvatuksesta kiinnostuneille, opettajille ja opiskelijoille. 

Syyspäivillä teemana tänä vuonna on uskonnonopetuksen ja uskonnon asema kouluissa. Millaista on innostava uskonnonopetus? Entä onko uskonnoille tilaa nykykoulussa?

Alustamassa ja keskustelua virittämässä on arjen opettajasankareista koostuva paneeli. 

Syyspäivien tarkoituksena on tutustua ja verkostoitua sekä jakaa yhdessä kasvatukseen liittyviä ajatuksia. Syyspäivien yhteydessä järjestetään myös SKOL:n vuosikokous, jonne jokainen SKOL:n jäsen on kutsuttu. Tule mukaan, juuri sinua odotetaan! 

Ilmoittautumiset lähiosallistumista varten Syyspäiville ti 26.10. mennessä osoitteeseen skol@skol.fi 

Mainitse ilmoittautuessasi, tuletko paikan päälle Porvooseen, vai osallistutko Syyspäiville etäyhteydellä, jolloin saat linkin. Ruokailu järjestetään Syyspäivillä omakustanteisesti.

Etäyhteyttä varten riittää ilmoittautuminen la 30.10.

Syyspäivien paikkana toimii Porvoon suomalaisen seurakuntakodin Taivaskappeli, Lundinkatu 5, neljäs kerros. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Kutsu SKOL:n vuosikokoukseen 

Suomen kristillisen opettajaliiton hallitus kutsuu liiton jäsenet Syyspäivien yhteydessä järjestettävään vuosikokoukseen Porvooseen la 30.10.2021 klo 16 alkaen. Voit osallistua kokoukseen myös etäyhteyden kautta. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.  

Kokouspaikkana Porvoon suomalaisen seurakuntakodin Taivaskappeli, Lundinkatu 5, neljäs kerros.  

Ilmoittautuminen vuosikokouksen etäyhteyslinkkiä varten ennen kokousta skol@skol.fi

 

© Suomen Kristillinen opettajaliitto ry 2020